31.01.2018. Počeo upis u prvi semestar XI generacije

Obavještavamo sve zainteresirane kandidate da je počeo upis u prvi semestar XI generacije Cisco akademije u REZ Agenciji.

Nastava će se odvijati po programu Cisco CCNA Routing and Switching, koji pomaže polaznicima da se pripreme za svoje ICT karijere, te se poklapa sa svjetski priznatim Cisco CCENT i CCNA certifikatima, kojima se dodatno validiraju vještine potencijalnim poslodavcima. Nastava se odvija u multimedijalnom računarskom centru u prostorijama REZ Agencije u Zenici, a izvoditi će je certificirani Cisco instruktor Damir Begić.

Troškovi školovanja zavise od načina plaćanja tj. 1.200 KM za kompletnu obuku ukoliko se plaćanje vrši odjednom, odnosno 1.320 KM ukoliko se plaća u 4 rate (330 KM po semestru). U cijenu je uključen PDV.

Prijave se primaju do popunjavanja raspoloživog broja polaznika. Sastanak prijavljenih kandidata i instruktora će se obaviti odmah nakon prijavljenog dovoljnog broja kandidata (o datumu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni) u prostorijama REZ Agencije, Štrosmajerova 11, Zenica (Zgrada Izgradnje, III sprat, Mokušnice, pored poliklinike Sunce).01.10.2019. Završena obuka za XI Generaciju Cisco Akademije

Pet polaznika XI generacije Cisco Akademije REZ Agencije [ Više... ]

31.01.2018. Počeo upis u prvi semestar XI generacije

Obavještavamo sve zainteresirane kandidate da je počeo upis [ Više... ]

06.12.2017. Završena obuka za X generaciju Cisco Akademije

Još jedna generacija polaznika Cisco Akademije je završnim ispitom okončala obuku [ Više... ]

17.02.2017. Obavijest o upisu X generacije Cisco Akademije

Obavještavamo zainteresirane kandidate da vršimo upis na Cisco Certified Network Associate na Cisco Akademiji u REZ Agenciji. [ Više... ]Arhiva vijesti